Foști corporatiști din piața imobiliară românească au creat o agenție de brokeraj de real estate industrial

Foști corporatiști din piața imobiliară românească au creat o agenție de brokeraj de real estate industrial
scris 15 mar 2018

Foști corporatiști cu experiență în piața imobiliară românească au înființat o agenție de brokeraj specializată în segmentul industrial al pieței imobiliare, care are ca obiectiv pentru primul an de funcționare atingerea unei cote de piață de 10%.

Parteneri executivi ai agenției, denumite Dunwell, sunt Marian Orzu, fost Director al Departamentului de Industrial din CBRE, Daniel Cautiș, care a lucrat la CBRE, Epsilon Imobiliare și Eurisko Property Intelligence, și Laurențiu Badea, cu operațiuni piața imobiliară românească.

Dunwell va furniza servicii de tranzacționare și consultanță imobiliară în procesul de identificare, închiriere și vânzare a proprietăților industriale existente sau a unor proiecte noi, vizând în special furnizorii de servicii logistice, retailerii tradiționali și cei online, industria FMCG și producătorii.

„Am părăsit siguranța marilor corporații și am intrat în antreprenoriat împreună cu Daniel și Laurențiu pentru că avem aceeași viziune: atât cea a orizontului deschis de dezvoltarea accelerată a parcurilor industriale și logistice din ultimii ani, cât și a dorinței de a oferi servicii pe care piața încă nu le pune la dispoziție. Evoluția segmentului de industrial din ultimii ani, un segment neglijat până acum, ne-a creat contextul favorabil de a exploata această nișă și de a dezvolta acest nou proiect de agenție”, spune Marian Orzu, partener Dunwell.

Dezvoltatorul imobiliar Wallberg Properties a finalizat investiții de peste 18 milioane de euro în Arad și Brașov și se uită spre Timișoara CITEȘTE ȘI Dezvoltatorul imobiliar Wallberg Properties a finalizat investiții de peste 18 milioane de euro în Arad și Brașov și se uită spre Timișoara

Obiectivul de business al agenției în primul an este să atingă o cota de 10% din piață, iar pe termen mediu, de 3 ani, să ajungă la 30%. 

viewscnt
Afla mai multe despre
real estate industrial
dunwell