Telekom Banking lansează serviciul de finanțare cu plata în rate a telefoanelor mobile pentru persoane fizice

Telekom Banking lansează serviciul de finanțare cu plata în rate a telefoanelor mobile pentru persoane fizice
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mar 2018

Telekom Banking, proiect financiar dezvoltat de Telekom Romania și Alior Bank, anunță lansarea serviciului de finanțare cu plata în rate a telefoanelor mobile achiziționate de clienți persoane fizice din magazinele Telekom Romania, la nivel național.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Astfel, oricine este interesat de achiziționarea unui telefon, împreună cu un abonament Telekom, prin oferta Telekom Banking, poate beneficia de 24 de rate egale fără dobândă și comisioane, dacă ratele sunt achitate în termenul de plată. Clienții primesc pe loc aprobarea finanțării și beneficiază gratuit de cont curent și card de debit instant, oferit pe loc în magazinele Telekom Romania.

ANALIZĂ Zona Barbu Văcărescu – Pipera din Capitală intră într-o nouă etapă, fiind anunțate investiții de 1 miliard euro CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Zona Barbu Văcărescu – Pipera din Capitală intră într-o nouă etapă, fiind anunțate investiții de 1 miliard euro

Prin oferta Telekom Romania, clienții își pot achiziționa în 24 de rate egale, fără dobândă, orice telefon împreună cu un abonament începând de la 5 euro / lună, TVA inclus, care oferă minute naționale nelimitate și Internet nelimitat 4G.

Prețul de 5 euro / lună pentru serviciile mobile este valabil pentru clienții care dețin sau își activează cel puțin un serviciu fix Telekom. Clienții care nu dețin și un serviciu fix Telekom pot beneficia de abonamentele de servicii mobile începând de la 7 euro / lună (TVA inclus).

Compania Telekom este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Telekom aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Telekom Romania este controlat de grupul elen OTE – 70% și Telekom Romania Communications (fost Romtelecom). Grupul german Deutsche Telekom deține 40% din OTE.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom banking
alior bank
telefoane in rate