Hotelierii de la munte au pregătit ofertele de 1 Mai: Cât costă 3 nopți de cazare. Poliția: Dacă vreți la munte, să aveți răbdare!

Hotelierii de la munte au pregătit ofertele de 1 Mai: Cât costă 3 nopți de cazare. Poliția: Dacă vreți la munte, să aveți răbdare!
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2023

Sezonul de la mare stă să înceapă, cel de la munte se termină. Chiar și așa, pasionații sporturilor de iarnă nu se lasă duși de pe pârtii și profită până în ultimul moment de zăpada de pe creste. Unii au vrut să ajungă neaparat în weekendul acesta, alții și-au făcut rezervare pentru 1 Mai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Au fost și 14 grade azi în Poiana Brașov, așa că schiorii au trecut la echipamentul de vară, arată Observator News.

Tranzacție - Familia Fiterman a cumpărat pachetul majoritar al unei clinici veterinare pe piață de 17 ani CITEȘTE ȘI Tranzacție - Familia Fiterman a cumpărat pachetul majoritar al unei clinici veterinare pe piață de 17 ani

Anul acesta, schiorii au avut parte de cel mai scurt sezon de iarnă din ultimul deceniu. Patronii unităților de cazare sunt acum deja cu gândul la turiștii care vor ajunge la munte în prima zi din mai.

O noapte de cazare cu mic dejun inclus, la un hotel de patru stele, pornește de la 450 de lei pentru o cameră dublă.

Față de aceeași perioadă a anului trecut, prețurile au crescut și cu 30%, însă asta nu i-a speriat pe turiști.

CONFIRMARE FOTO Ion Țiriac lansează construcția unui mare complex CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Ion Țiriac lansează construcția unui mare complex

Polițiștii spun că cine vrea să ajungă de 1 Mai la Poiana Brașov pe Valea Prahovei trebuie să se înarmeze cu răbdare, pentru că traficul se anunță unul foarte aglomerat.

Ofertă 1 Mai

Hotel de 4*

cameră dublă - 450 de lei/noapte

Ofertă 1 Mai

Hotel 4*

pachet 3 nopți de cazare:

cameră dublă -  1.800 de lei

viewscnt
Afla mai multe despre
munte
hotel