Acces rapid și direct la serviciile Poștei Române cu noua aplicație mobilă

Acces rapid și direct la serviciile Poștei Române cu noua aplicație mobilă
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 18 mai 2016

Poșta Română a lansat o aplicație mobilă pentru platformele Android și iOS care va permite clienților verificarea statusului trimiterilor poștale înregistrate cu Track&Trace și calcularea tarifelor pentru serviciile poștale, a anunțat compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Denumită “Poșta Română Mobil”, aplicația mai permite obținerea oricărui cod poștal la nivel național și căutarea unui oficiu poștal după mai multe criterii (din localitate, din apropiere, după denumire, oficii PostCollect, etc).

De asemenea, utilizatorii noii aplicații mobile pot trimite bani cu E-mandat (plată online) sau își pot face abonamente de presă.

"Având în vedere că circa 30% din traficul total de pe site-ul Poștei Române provine de pe dispozitive mobile (smartphone și tablete), ne-am gândit să venim în întâmpinarea clienților cu această aplicație, pentru a le facilita accesul cu ușurință la informații. Aplicația a fost realizată intern utilizând o platformă flexibilă de tip "do your own app" și utilizează bazele de date ale site-ului, împachetate într-o interfață simplă și extrem de intuitivă", a declarat șeful departamentului de marketing al companiei, Alexandru Brătianu.

Aplicația asigură accesul la modulul business AWB al Poștei Române, care gestionează online trimiterile poștale.

Poșta Română este deținută de statul român, prin Ministerul Comunicațiilor, în proporție de 75%, și de Fondul Proprietatea (FP) în proporție de 25%.

Compania deține cea mai mare rețea de distribuție la nivel național.

viewscnt
Afla mai multe despre
posta
aplicatie
online