Activele Yahoo care vor rămâne după fuziunea cu Verizon se vor numi Altaba

Activele Yahoo care vor rămâne după fuziunea cu Verizon se vor numi Altaba
scris 10 ian 2017

Activele Yahoo care vor rămâne după fuziunea cu Verizon se vor numi Altaba, iar actualul director general Marissa Mayer nu va face parte din consiliul de administrație, a anunțat compania luni după-amiază, transmite MarketWatch.

Noua companie, care va include o participație de 15% la Alibaba Group și de 35,5% la Yahoo Japan, fonduri în numerar și alte câteva active, are nevoie de doar cinci membri în consiliul de administrație, iar Mayer și co-fondatorul Yahoo David Filo nu se vor afla printre aceștia, se arată în documentele depuse de Yahoo la Comisia americană pentru bursă și valori mobiliare (SEC), scrie News.ro.

Persoanele care au rămas în board sunt Tor Braham, Eric Brandt, Catherine Friedman, Thomas McInerney și Jeffrey Smith, iar Brandt a rămas președinte al board-ului, începând de luni, 9 ianuarie.

Verizon a convenit în iulie 2016 să compere activele de bază ale Yahoo pentru 4,8 miliarde de dolari, dar dezvăluirile recente despre conturile piratate ale Yahoo au pus acordul sub semnul întrebării, fiind posibile modificări. Activele respective includ serviciile de publicitate, email și media.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
yahoo
verizon
altaba