Afaceri în creștere pentru filiala locală a companiei elvețiene Connect44

Afaceri în creștere pentru filiala locală a companiei elvețiene Connect44

Alexandru Cociorvei, Director General Connect44

Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2020

Filiala locală a companiei elvețiene Connect44 a înregistrat o cifră de afaceri în 2019 în creștere cu 83% față de anul precedent, până la 21.7 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

România este unul dintre cele mai importante hub-uri ale companiei, cu aproape 200 de angajați și cu deschiderea, la începutul acestui an, a unui nou centru în țară.

Un obiectiv clar al Connect44 România pentru 2020 continuă să fie expansiunea. La începutul anului a fost deschis primul birou în afara capitalei: în Timișoara, care devine astfel al doilea hub tech important al companiei în țară. Mai mult, compania a angajat doar în 2019 peste 80 de ingineri telecom care să ofere servicii de calitate clienților de peste tot din lume.

FOTO Google Translate lansează funcția de transcriere a înregistrărilor CITEȘTE ȘI FOTO Google Translate lansează funcția de transcriere a înregistrărilor

“România are în continuare mulți experți în ceea ce privește zona de IT și Telecom, ingineri care sunt bine pregătiți și care dezvoltă proiecte importante pentru clienții noștri. Cel mai nou birou, pe care l-am inaugurat la începutul anului în Timișoara, oferă servicii de inginerie de calitate pentru companiile de care ne ocupăm. Ne concentrăm în acest an pe o creștere importantă atât a serviciilor, cât și a echipei”, a declarat Alexandru Cociorvei, Director General Connect44 România. “De asemenea, în contextul actual al pandemiei de Covid-19, ne-am adaptat situației și am pus la punct insfrastructura IT care să le permită angajaților noștri să lucreze de acasă. Astfel, peste 97% dintre angajați lucrează remote, din siguranța propriilor locuințe și oferă în continuare cele mai bune servicii clienților noștri”, a adăugat acesta.

Echipa din România oferă soluții de inginerie pentru rețelele mobile și fixe de telefonie, dar servicii de IT suport și service desk pentru operatori telecom din Europa. Soluțiile de inginerie a rețelelor mobile oferite de Connect44 ajută furnizorii de telecomunicații wireless și producătorii de echipamente să proiecteze, să implementeze și să își optimizeze rețelele. De asemenea, inginerii companiei proiectează, operează și optimizează rețelele și serviciile conexe pentru operatorii din Europa.

Compania elvețiană Connect44 fondată în anul 2000 are subsidiare în Marea Britanie, Germania, Franța, Austria, Danemarca și România. Aceasta oferă servicii și suport pentru companiile telecom (de la operatori la producători de echipamente IT & telecom) la nivel internațional. Compania are peste 800 de angajați, dintre care 200 doar în România.

Subsidiara locală a fost înființață în 2017, sub denumirea de Connect44 Network Services. Expansiunea rapidă a companiei încă de la înființare a necesitat schimbarea sediilor datorită creșterii echipei, iar în prezent Connect44 are deschise în România 2 birouri importante: unul în București, iar al doilea în Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
connect44
ingineri telecom