Amazon și Twitter se ceartă pe bani

Amazon și Twitter se ceartă pe bani
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 mar 2023

Twitter nu a mai plătit de mai multe luni serviciile cloud achiziționate de la Amazon, care, în schimb, amenință că nu-și va mai plăti publicitatea făcută în cadrul platformei sociale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Elon Musk pare să-și făcut rost de o nouă controversă, conform surselor citate de The Information, care susțin că Amazon amenință cu nu va mai plăti campaniile publicitare derulate pe Twitter.

Cei de la Amazon sunt deranjați de faptul că Twitter nu și-a mai plătit de luni bune facturile Amazon Web Services pentru serviciile de cloud computing furnizate de Amazon.

FOTO Twitter Blue, disponibil în România. La ce preț CITEȘTE ȘI FOTO Twitter Blue, disponibil în România. La ce preț

Twitter, sub conducerea lui Elon Musk, face mari eforturi pentru reducerea cheltuielilor și, din câte se pare, printre aceste eforturi se numără și amânarea plății facturilor.

Platforma socială a disponibilizat o mare parte dintre angajați, în mai multe valuri, chiar și după ce Elon Musk a promis că nu vor mai fi făcute alte disponibilizări.

Pentru că au fost vizați angajații cu salarii mari, Twitter a pierdut mulți ingineri cu experiență, iar acum, conform unor surse din cadrul companiei, sisteme esențiale pentru funcționarea platformei cad în sarcina juniorilor.

Twitter încearcă să-și crească veniturile prin vânzarea abonamentelor Twitter Blue, care, recent, au devenit disponibile și în România, unde costă 37 de lei pe lună sau 390 de lei pe an.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
twitter
bani
cloude
publicitate