Amber deschide un studio de dezvoltare jocuri video în Botoșani și anunță angajări

Amber deschide un studio de dezvoltare jocuri video în Botoșani și anunță angajări
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 oct 2019

Compania românească de game development Amber deschide un nou studio, în Botoșani, unde va furniza servicii de Quality Assurance (testare) pentru jocurile dezvoltate sau co-dezvoltate de Amber.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
20 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

„Credem că game development-ul românesc poate fi și mai mult stimulat, dincolo de amploarea de care se bucură în București. În ultimii ani, studiouri independente din Cluj, Iași, Brașov sau Târgu Mureș au reușit să producă titluri notabile pentru accelerarea acestei industrii. Prin deschiderea studioului din Botoșani, Amber își propune să ajute la dezvoltarea unor noi specializări și să caute talent în oraș și în regiune”, spune Tudor Postolache, Head of Operations în cadrul Amber.

VIDEO&FOTO Google a prezentat smartphone-urile Pixel 4 și 4 XL CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Google a prezentat smartphone-urile Pixel 4 și 4 XL

Amber a început o campanie de recrutare, fiind deschise pentru moment 10 poziții de tester și test leaders.

“Continuăm să implementăm strategia Amber de a ne dezvolta ca o rețea de studiouri cu specilizări diferite. Pentru că numărul partenerilor și al proiectelor crește, dorim ca, după un an de activitate, studioul din Botoșani să numere peste 30 de angajați”, a mai precizat Tudor Postolache, cel care se ocupă de deschiderea studioului din Botoșani

Înființată în 2013, Amber este o agenție creativă structurată ca o rețea de studiouri, specializate în strategii de lansare paralele pe mai multe platforme, optimizare a experienței utilizatorilor, design de monetizare, data science și live operations, oferind o paletă largă de soluții de dezvoltare de software ce include livrarea de produse complete, co-dezvoltare, conversie de platforme și servicii de suport.

 Amber are sediul central în București și birouri în Botoșani, San Francisco, Los Angeles, California.

viewscnt
Afla mai multe despre
amber
jocuri
angajari