Amdaris atrage 6 milioane de lire sterline inclusiv pentru România

Amdaris atrage 6 milioane de lire sterline inclusiv pentru România
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 iun 2020

Amdaris, companie specializată în dezvoltarea și implementarea de servicii web, software și mobile, a atras 6 milioane de lire sterline din partea companiei de investiții din Marea Britanie „Business Growth Fund” (BGF).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Amdaris este o companie fondată în 2009 în Bristol, Marea Britanie, prezent și în România, din 2012.

Hidroelectrica distribuie dividende suplimentare de trei sferturi de miliard de lei, foamea de bani a statului împingându-l să accepte propunerea Fondului Proprietatea CITEȘTE ȘI Hidroelectrica distribuie dividende suplimentare de trei sferturi de miliard de lei, foamea de bani a statului împingându-l să accepte propunerea Fondului Proprietatea

Investiția celor de la BGF va fi folosită pentru accelererea creșterii organice inclusiv în România. De asemenea, cu susținerea finanțării, compania Amdaris va explora creșterea prin achiziții în Europa de Est și Marea Britanie. 

Sub conducerea celor doi co-fondatori, Vlad Nanu și Andy Rogers, Amdaris a înregistrat o creștere de peste 40% în fiecare an și este gata de o creștere substanțială, ceea ce presupune explorarea posibilităților unei eventuale achiziții strategice. 

„Nu am putea să ne gândim la un investitor mai bun pentru următoare etapă de dezvoltare a companiei Amdaris. BGF sunt partenerii ideali pentru noi, pentru că ne oferă un sprijin neexecutiv și dețin o vastă experiență de lucru cu antreprenori din domeniul tehnologiei informaționale asemeni nouă. Prin această investiție ne vom putea extinde și vom avea nevoie de o creștere de peste 55% al numărului de angajați”, spune Vlad Nanu, co-fondator al companiei.

EXCLUSIV Un furnizor de internet a dat în judecată Consiliul Concurenței acuzând amenzi prea blânde pentru Netcity Telecom CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Un furnizor de internet a dat în judecată Consiliul Concurenței acuzând amenzi prea blânde pentru Netcity Telecom

În prezent, Amdaris are patru birouri amplasate atât în Europa, cât și în Orientul Mijlociu. În vestul României, furnizorul software este prezent din 2012, iar de la începutul acestui an, centrul său de dezvoltare se află în clădirea de birouri UBC 3, parte a proiectului mixt Iulius Town. „Am experimentat un interes extrem de ridicat din partea comunității locale de programatori în ceea ce privește oportunitățile profesionale disponibile în cadrul Amdaris (înregistrând o creștere de peste 63% în anul 2019), motiv pentru care am decis să ne mutăm sediul într-un centru care ne permite să susținem creșterea”, a declarat Anna Grier, Director Centru Amdaris România.

Recent, Amdaris a închiriat 1.000 metri pătrați în centrul de business din Iulius Town Timișoara.

Centrul Amdaris din Iulius Town Timișoara este singurul pe care compania îl are în România și reunește aproximativ 70 de ingineri.

viewscnt
Afla mai multe despre
amdaris
iulius town
business growth fund