Americanii de la CSS Corp vin în România și deschid un centru IT. Compania vrea să ajungă la 400 de angajați

Americanii de la CSS Corp vin în România și deschid un centru IT. Compania vrea să ajungă la 400 de angajați
scris 27 oct 2021

Furnizorul de servicii și soluții tehnologice CSS Corp, cu sediul în SUA și peste 10.000 de angajați la nivel global, a deschis un centru IT în Cluj-Napoca, primul din România.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Inițial, centrul va avea circa 50 de angajați, dar compania are în plan să angajeze, în total, peste 400 de persoane în următorii doi ani. Angajații din Cluj vor furniza asistență tehnică și servicii IT pentru clienții companiei la nivel global.

Deschiderea centrului a fost anunțată ca fiind pregătită luna trecută.

Facebook, în mijlocul unei crize de reputație, anunță un profit de peste 9 miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Facebook, în mijlocul unei crize de reputație, anunță un profit de peste 9 miliarde de dolari

"Clujul este al treilea oraș din România în funcție de numărul de locuitori și un centru emergent pentru tehnologie și outsourcing. Are un mediu de afaceri atractiv, este ușor accesibil și dispune de talente cu competențe tehnice diversificate și de înaltă calitate. În 2015, Clujul a fost hub-ul nr. 1 pentru exporturile IT din România", afirmă reprezentanții CSS.

Fondată în 1996, CSS Corp are sediul în San Jose, California, și operațiuni în SUA, America Latină, Europa și Asia.

În Europa, compania mai deține centre de servicii în Polonia, la Varșovia, și în Marea Britanie (Bracknell).

CSS este controlată de fondul de investiții Capital Square Partners (CSP), din Singapore, printre acționari aflându-se și Morgan Stanley Private Credit, divizie a Morgan Stanley Investment Management, precum și managerul de active Onex Falcon.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
css corp
furnizor it
centru it
it cluj
css cluj