Nou jucător: CSS Corp, furnizor de servicii IT, cu peste 10.000 de angajați, vine în România

Nou jucător: CSS Corp, furnizor de servicii IT, cu peste 10.000 de angajați, vine în România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 28 sep 2021

Furnizorul de servicii și soluții tehnologice CSS Corp, cu sediul în SUA și peste 10.000 de angajați la nivel global, se pregătește să își lanseze operațiunile în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania va deschide un centru de servicii la București luna viitoare, pentru care a început deja să recruteze specialiști, relevă date analizate de Profit.ro.

Va fi al treilea centru al CSS din Europa. Compania mai deține centre de servicii în Polonia, la Varșovia, și în Marea Britanie (Bracknell).

iPhone 14 ar putea avea un design complet nou CITEȘTE ȘI iPhone 14 ar putea avea un design complet nou

Fondată în 1996, CSS Corp are sediul în San Jose, California, și operațiuni în SUA, America Latină, Europa și Asia.

În august, compania a depășit borna de 10.000 de angajați la nivel global, iar până la finele anului viitor estimează că va angaja încă 2.000 de persoane, în condițiile în care vizează extinderea pe noi piețe.

Planurile companiei includ listarea acțiunilor la bursă, operațiune estimată pentru ultima parte a anului 2023, potrivit directorului general Sunil Mittal, citat de Business Standard.

CSS este controlată de fondul de investiții Capital Square Partners (CSP), din Singapore, printre acționari aflându-se și Morgan Stanley Private Credit, divizie a Morgan Stanley Investment Management, precum și managerul de active Onex Falcon.

viewscnt
Afla mai multe despre
css corp
servicii it
suport tehnic
servicii externalizare
centru css romania