Anchetă în interiorul operatorului platformei Facebook

Anchetă în interiorul operatorului platformei Facebook

Sursa foto: GilbertC | Dreamstime.com

Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iun 2022

Meta Platforms investighează folosirea de către directorul operațional Sheryl Sandberg a resurselor companiei în interes personal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Avocații Meta Platforms investighează folosirea de către directorul operațional Sheryl Sandberg a resurselor companiei în interes personal, pe parcursul mai multor ani, a relatat Wall Street Journal, citând persoane familiare cu această chestiune, transmite Reuters, preluată de News.ro. Mai mulți angajați au fost intervievați în cadrul anchetei Meta, compania mamă a Facebook, potrivit WSJ, care a adăugat că ancheta este în desfășurare cel puțin din toamna trecută.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare

Meta și Sandberg nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii ale Reuters. Printre activitățile analizate se numără munca angajaților Meta pentru a sprijini fundația lui Sandberg, Lean In, și pentru scrierea și promovarea celei de-a doua cărți, ”Opțiunea B: Înfruntarea adversității, construirea rezistenței și găsirea bucuriei”, a adăugat raportul.

VIDEO Facebook va avea un instrument prin care utilizatorii își vor putea crea propriile jocuri CITEȘTE ȘI VIDEO Facebook va avea un instrument prin care utilizatorii își vor putea crea propriile jocuri

La începutul lunii iunie, Sandberg, al cărei parteneriat strâns cu directorul general Mark Zuckerberg a impulsionat creșterea celei mai mari rețele de socializare din lume, și-a anunțat plecarea din companie după 14 ani.

Directorul pentru dezvoltare, Javier Olivan, urmează să preia funcția de director de operațiuni, deși Zuckerberg a spus că nu intenționează să înlocuiască rolul lui Sandberg direct în structura existentă a companiei. Sandberg a spus că va continua să facă parte din consiliul Meta, după ce va părăsi compania în toamnă.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta platforms
facebook