Angajații Twitter vor lucra definitiv de acasă

Angajații Twitter vor lucra definitiv de acasă
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 mai 2020

Pentru că pot și pentru că ajută compania să facă economii, angajații Twitter care își pot desfășura activitatea de acasă vor fi lăsați să lucreze astfel pe termen nelimitat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacă unele companii de tehnologie, precum Google și Facebook, au decis să-și lase angajații să lucreze de acasă până la sfârșitul anului, Twitter este hotărât să ducă această tendință chiar mai departe.

Astfel, angajații Twitter vor putea continua să lucreze de acasă și după încheierea pandemiei. Este vorba, bineînțeles, de acei angajați ale căror îndatoriri pot fi realizate de la distanță, nu și de cei a căror prezență fizică este necesară pentru diverse sarcini, precum întreținerea serverelor.

Twitter va adăuga etichete și mesaje de avertizare la unele tweeturi cu informații controversate sau înșelătoare despre COVID-19 CITEȘTE ȘI Twitter va adăuga etichete și mesaje de avertizare la unele tweeturi cu informații controversate sau înșelătoare despre COVID-19

Mai mult, Twitter va crește și indemnizația pe care o acordă angajaților care lucrează de acasă - și consumă resurse pentru a-și îndeplini sarcinile de serviciu - la 1.000 de dolari.

Lucrul de acasă al angajaților scutește Twitter de cheltuielile cu spațiile de birouri, facilitățile acordate angajaților, eventualele relocări și cheltuieli de transport. Cel mai probabil, compania va face economii semnificative în urma acestei decizii.

Rămâne de văzut câte alte companii de online, după exemplul dat de Twitter și lecțiile învățate forțat din cauza pandemiei, vor merge pe această direcție și vor înțelege avantajele forței de muncă ce nu trebuie în mod obligatoriu să lucreze de la birou.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
angajati