ANI va plăti 3,4 milioane euro pentru servicii de administrare IT în următorii 4 ani

ANI va plăti 3,4 milioane euro pentru servicii de administrare IT în următorii 4 ani
scris 30 iun 2016

Asocierea Computer Sharing și Logika IT Solutions (European Business Machine - subcontractant) va furniza Agenției Naționale de Integritate (ANI) servicii de administrare IT, contractului fiind atrbuit pentru 3,36 milioane de euro, fără TVA, în urma unei licitații.

Contractul a fost estimat inițial la 3,59 milioane de euro, fără TVA.

Licitația a fost organizată pe fondul numărului redus de angajați de specialitate și al dezvoltării permanente a infrastructurii instituției, potrivit datelor din caietul de sarcini al procedurii de atribuire.

"Având în vedere dezvoltarea permanentă a infrastructurii IT în sensul îmbunătățirii activităților care stau la baza îndeplinirii atribuțiilor ce îi revin ANI, precum și numărul redus de angajați IT, este necesară achiziția de servicii de administrare IT: de rețea, de sisteme, aplicații și baze de date, inclusiv și pentru servicii de suport de la producător (licențe de mentenanță)", se arată în caietul de sarcini al licitației.

La licitație au mai depus oferte asocierea formată din Master Technology Systems, Transcedence Systems Group și Unique Solutions (subcontractanți S&T Romania și Maguay Impex) și Red Point Software Solutions (S&T Romania – subcontractant și Arwen Professional Services – terț susținător).

Potrivit SEAP, ofertele nu au fost admisibile.

Google lansează ”My Activity”, locul în care poți vedea o parte din lucrurile pe care Google le știe despre tine CITEȘTE ȘI Google lansează ”My Activity”, locul în care poți vedea o parte din lucrurile pe care Google le știe despre tine

Finanțat din fonduri proprii, contractul va avea o durată de 4 ani de la data atriburii.

ANI monitorizează declarațiile de avere și interese, conflictele de interese și regimul incompatibilităților în cazul demnitarilor.

În iulie 2012, instituția a atribuit firmei The Red Point Iași un contract pentru realizarea unui sistem informatic integrat pentru suportul administrativ al ANI, contractul fiind încheiat pentru 2,18 milioane de lei, fără TVA.

În același an, Star Storage a câștigat o licitație pentru furnizarea de echipamente de tehnică de calcul, licențe și servicii destinate arhivării și analizei documentelor în cadrul ANI, precum și facilitarea accesului electronic la informații de interes public.

Finanțat din fonduri europene, contractul a fost atribuit atunci pentru 15,9 milioane de lei, fără TVA.

Siveco Romania a câștigat, în iunie 2014, o licitație pentru furnizarea către ANI a unui sistem informatic integrat de prevenire a conflictelor de interese în achizițiile publice, Contractul a avut o durată de un an.

Compania a încasat la acel moment 24,5 milioane de lei, fără TVA.

Computer Sharing a fost înființată în anul 1994, desfășoară activități de realizare de aplicații software la comandă și în anul 2015 a înregistrat afaceri de 20,3 milioane de lei.

Cu un obiect de activitate identic Computer Sharing, Logika IT Solutions și-a început activitatea în anul 2012 și a consemnat afaceri de 57,8  milioane de lei în 2015.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ani
administrare it
licitatie
atribuire