Aplicația de mesagerie Whatsapp și rețelele de socializare Instagram și Facebook, indisponibile în mai multe țări din lume

Aplicația de mesagerie Whatsapp și rețelele de socializare Instagram și Facebook, indisponibile în mai multe țări din lume
scris 14 apr 2019

Aplicația de mesagerie Whatsapp și rețelele de socializare Instagram și Facebook sunt indisponibile, duminică, în mai multe țări din lume.

Downdetector a anunțat că, începând cu ora Londrei 11.30, utilizatorii au început să anunțe erori întâlnite pe cele trei aplicații, potrivit news.ro.

Whatsapp nu permite trimiterea și nici primirea de mesaje, iar Instagram și Facebook nu afișează update-uri ale utilizatorilor, potrivit 20minutos.es.

Mark Zuckerberg are un salariu de 1 dolar, însă Facebook cheltuiește o avere pentru securitatea sa CITEȘTE ȘI Mark Zuckerberg are un salariu de 1 dolar, însă Facebook cheltuiește o avere pentru securitatea sa

Defecțiuni au fost semnalate în Marea Britanie, Spania, Italia, Portugalia, Cehia, Austria, Singapore, Emiratele Arabe Unite și anumite zone din SUA.

Ultima defecțiune de acest gen a avut loc în urmă cu o lună, când serviciile Facebook și Instagram nu au funcționat 22 de ore, aceasta fiind cea mai îndelungată perioadă de indisponibilitate cu care s-a confruntat compania condusă de Mark Zuckerberg.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
instagram
facebook