Aplicația NotePad din Windows 11 va avea tab-uri

Aplicația NotePad din Windows 11 va avea tab-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 ian 2023

Cel puțin în cea mai nouă versiune de Windows, editorul de text NotePad va căpăta funcționalitatea tab-urilor, pentru a permite deschiderea și editarea în paralel a mai multor fișiere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

O captură de ecran, care trebuia să fie confidențială, cu progresul făcut în dezvoltarea unei noi versiuni de NotePad din Windows 11 a fost postată pe Twitter.

Imaginea arată faptul că Microsoft lucrează la implementarea tab-urilor în NotePad, o funcționalitate cunoscută utilizatorilor în primul rând prin intermediul browser-elor web.

Twitter este investigat pentru o nouă scurgere de date CITEȘTE ȘI Twitter este investigat pentru o nouă scurgere de date

Tab-urile din NotePad permit deschiderea în aceeași fereastră, în paralel, a mai multor fișiere - în locul deschiderii în ferestre separate cum este cazul în prezent.

Tab-urile par să reprezinte unul din focusul inginerilor de la Microsoft în ultima vreme. În urmă cu câteva luni, compania confirma că lucrează la implementarea tab-urilor în cadrul managerului de fișiere File Explorer din Windows 11.

NotePad este una dintre cele mai vechi aplicații din Windows. Lansată în 1983, acesta aducea suport pentru mouse, ceea ce era o noutate la acea vreme.

Nu se știe deocamdată când va fi lansată oficial noua funcționalitate. Cert este că, înainte de a fi lansată printr-un update, aceasta va fi adăugată în versiunea Windows Insider, pentru a fi testată.

Aplicația NotePad din Windows 11 va avea tab-uri

viewscnt
Afla mai multe despre
notepad
windows 11
microsoft