Aplicația rutieră Twelp oferă reducere de 5% șoferilor posesori de carduri Mastercard

Aplicația rutieră Twelp oferă reducere de 5% șoferilor posesori de carduri Mastercard
scris 9 sep 2018

Toți posesorii de carduri Mastercard Premium sau Business (Gold, Platinum, World, World Elite, Business sau Corporate) beneficiază din septembrie de o reducere de 5% la serviciile de asistență rutieră oferite prin aplicația Twelp, a anunțat compania.

Aplicația oferă asistență șoferilor care se confruntă cu defecțiuni tehnice, accidente, probleme cu bateria, pene de cauciuc sau de carburant sau pierderea cheii.

"Este prima aplicație mobilă gratuită care pune la dispoziția conducatorilor auto o rețea selectata și verificată de tractatori cu servicii integrate de asistență rutieră. Astfel, indiferent de problemele întâmpinate cu masina, partenerii nostri sunt pregătiți să ofere soluții prompte și profesionale", a declarat fondatorul Twelp, Horațiu Nicolau.

Donald Trump cere Apple să își transfere producția din China în Statele Unite CITEȘTE ȘI Donald Trump cere Apple să își transfere producția din China în Statele Unite

Twelp poate fi folosită pe întreg teritoriul României, oferind opțiunea de plată online, transparența totală a prețului, timp rapid de intervenție și vizualizarea în timp real a traseului tractatorului solicitat.

Aplicația, dezvoltată de 1616.ro, a fost lansată în martie anul trecut, este disponibilă pentru smartphone-urile cu Android și iOS și își propune să ajute șoferii ce se lovesc de probleme tehnice care impun asistența unei companii specializate. Prin intermediul, 9695, partenerul exclusiv în România al aplicației, șoferii pot alege dintr-o rețea vastă de firme de asistență rutieră verificate.

Șoferul nu trebuie decât să specifice în cadrul aplicației Twelp tipul problemei tehnice și să aleagă una dintre firmele de asistență rutieră disponibile. Localizarea se va face automat, astfel încât mașina de asistență va ști unde trebuie să ajungă, indiferent de locul unde s-a produs problema.

Furnizorii de servicii, la rândul lor, au la dispoziție aplicația Twelp Assist, prin care pot intra în legătură cu clienții care le solicită serviciile prin intermediul aplicației Twelp.

viewscnt
Afla mai multe despre
twelp
asistenta rutiera
servicii tractare