Apple admite probleme de calitate la unele modele de iPhone X și MacBook Pro. Reparații gratuite

Apple admite probleme de calitate la unele modele de iPhone X și MacBook Pro. Reparații gratuite
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 nov 2018

Apple admite probeme de calitate la unele modele de iPhone X și de MacBook Pro, anunțând că acestea vor fi remediate gratuit, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

În ultimul an, compania a înregistrat o serie de probleme de calitate, chiar dacă a majorat prețurile pentru majoritatea laptopurilor, tabletelor și telefoanelor. Cele mai scumpe telefoane costă până la 1.449 de dolari, iar cel mai bun iPad până la 1.899 de dolari, arată news.ro.

Apple a anunțat că ecranele modelului iPhone X, lansat în 2017 și al cărui preț pornește de la 999 de dolari, au probleme cu funcția tactilă din cauza unei componente defecte, care va fi înlocuită gratuit.

VIDEO&FOTO Samsung a prezentat primul său smartphone pliabil CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Samsung a prezentat primul său smartphone pliabil

Compania a precizat că sunt afectate doar primele iPhone X, care au fost urmate în această toamnă de iPhone XS și XR.

Ecranele de pe telefoanele afectate ar putea să nu răspundă corect la atingere sau ar putea reacționa fără să fie atinse, a precizat Apple.

Pentru computerele MacBook Pro de 13 inci, problema depistată poate duce la pierderea de date și la defectarea discului de stocare. Apple va acorda servicii de service pentru driverele afectate.

Numai un număr limitat de drivere de 128GB și 256GB, care au intrat în componența computerelor MacBook Pro vândute în perioada iunie 2017-iunie 2018, au fost afectate, a explicat Apple pe site-ul său.

VIDEO&FOTO O companie chineză lansează primul smartphone pliabil din lume CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO O companie chineză lansează primul smartphone pliabil din lume

Anul trecut, Apple a început un amplu program de înlocuire a bateriilor, după ce a recunoscut că un update software încetinește funcționarea unor modele de iPhone cu baterii mai vechi. Acest caz a determinat congresmenii să investigheze compania.

În luna iunie, Apple a anunțat că va înlocui gratuit tastaturile unor modele MacBook and MacBook Pro. Aceste tastaturi, introduse pe laptop-uri începând din 2015, au provocat plângeri pe rețelele de socializare din cauza zgomotului produs în timpul utilizării, dar și a problemelor funcționale. Apple a schimbat în acest an designul tastaturilor, introducând sub taste un strat de silicon.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone