Apple ar putea adăuga ecrane touch unora dintre Mac-uri

Apple ar putea adăuga ecrane touch unora dintre Mac-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 ian 2023

Într-o schimbare radicală de viziune, Apple a început să testeze un laptop cu touchscreen, care ar putea fi lansat pe piață peste câțiva ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple testează în prezent folosirea ecranelor cu funcții touch pe unele dintre laptopurile sale, scrie Bloomberg, care citează surse anonime din cadrul companiei.

Testele sunt în fază incipientă și nu există certitudinea că gigantul american va și lansa pe piață unul dintre produsele testate în prezent. Apple a mai testat produse la care a decis să renunțe fără să le comercieze.

Apple își va dezvolta singură ecranele propriilor dispozitive CITEȘTE ȘI Apple își va dezvolta singură ecranele propriilor dispozitive

Însă, dacă se va merge până la final cu planurile actuale, un MacBook Pro cu touchscreen ar putea intra pe piață cândva în 2025, susțin cei de la Bloomberg.

În locul ecranelor miniLED, folosite în prezent pe modelele de 14 și 16 inch, ecranele cu funcții touch testate acum de Apple sunt de tip OLED.

Dacă, într-adevăr, Apple va lansa laptopuri cu touchscreen, asta va reprezenta o schimbare radicală pentru compania care s-a opus mult timp acestei idei. Chiar Steve Jobs a spus public că laptopurile cu touchscreen sunt groaznice din punct de vedere ergonomic.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
touchscreen
macbook pro