Apple, criticată la Oscar pentru tastaturi

Apple, criticată la Oscar pentru tastaturi
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 feb 2020

Unul din câștigătorii la Oscar a ținut să critice Apple pentru tastaturile “groaznice” ale laptopurilor sale, pe care este “imposibil să scrii”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

La puțin timp după ce a fost desemnat câștigător pentru “Cel mai bun scenariu adaptat”, Taika Waititi a lansat un ataca fără mănuși la adresa Apple, pentru tastaturile de pe laptopurile MacBook.

Întrebat de presă ce ar trebui să ceară scriitorii de la producători în negocierile viitoare cu producătorii, Waititi a început să se plângă de tastaturile montate de Apple pe laptopurile sale.

Instagram testează un program de recompensare a creatorilor de video CITEȘTE ȘI Instagram testează un program de recompensare a creatorilor de video

“Apple trebuie să-și repare tastaturile. Este imposibil să scrii cu ele și au devenit și mai rele. Mă fac să mă întorc la PC. Tastaturile Apple sunt groaznice” a spus Taika Waititi.

Apple a fost criticată foarte dur pentru tastaturile sale în ultimii ani. Din cauza mecanismului folosit, numit de companie “fluture”, sub taste intra mult praf și impurități până în punctul în care nu mai funcționau corect.

Vreme de 5 ani Apple a folosit același tip de tastatură pe laptopurile sale, ignorând problema. Într-un final, compania americană a recunoscut defectul și a lansat chiar un program de reparare a acestora.

Anul trecut, Apple a lansat o nouă versiune de MacBook, care a renunțat la mecanismul blamat de tastatură. Aceasta a fost primită mult mai bine și, până acum, nu au mai fost raportate probleme.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
oscar
tastatura
laptop