Apple lansează Magic Keyboard cu Touch ID ca produs separat

Apple lansează Magic Keyboard cu Touch ID ca produs separat
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 aug 2021

Pentru 149 de dolari, utilizatorilor noilor Mac-uri cu procesoare Apple pot achiziționa separat o tastatură Magic Keyboard, cu sistemul de scanare a amprentelor Touch ID integrat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Disponibilă până acum doar împreună cu un sistem Mac de 24 de inch, tastatura Magic Keyboard cu Touch ID poate acum fi cumpărată și separat, pentru un preț caracteristic Apple.

De notat că noua tastatură nu este compatibilă cu toate sistemele vândute de Apple, ci doar cu cele noi, care folosesc procesorul dezvoltat intern de Apple și macOS 11.4 sau o versiune mai nouă.

Apple va scana pozele utilizatorilor pentru a detecta abuzurile asupra copiilor CITEȘTE ȘI Apple va scana pozele utilizatorilor pentru a detecta abuzurile asupra copiilor

Touch ID, la fel ca și celelalte produse ale companiei americane, asigură securizarea dispozitivelor prin scanarea și autentificarea pe baza amprentei utilizatorului.

Sistemul Touch ID este integrat în tastatură, constituind o metodă la îndemână, inclusiv la propriu, pentru securizarea și autentificarea cu amprenta. Prețul, 149 de dolari, ca în cazul celor mai multe accesorii vândute de Apple, nu este nici de departe unul mic.

Va exista și o versiune cu taste numerice, care va costa 179 de dolari. Alături de aceasta, Apple va mai comercializa o Magic Keyboard fără Touch ID cu 99 de dolari și un Magic Trackpad, care va costa 129 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
magic keyboard
touch id
mac