Apple lucrează la rezolvarea unei probleme care duce la încălzirea excesivă pe iPhone 15

Apple lucrează la rezolvarea unei probleme care duce la încălzirea excesivă pe iPhone 15
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 oct 2023

După ce posesorii celor mai noi modele de smartphone-uri din seria iPhone 15 s-au plâns că se confruntă cu încălzirea mai puternică decât de obicei a acestora, Apple confirmă existența unui bug și promite o rezolvare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După lansarea seriei iPhone 15, un număr din ce în ce mai mare de utilizatori s-au plâns prin intermediul forumului oficial și a rețelelor sociale de încălzirea excesivă a acestor dispozitive.

Într-un final, Apple a ieșit cu un comunicat oficial, prin care admite existența unei probleme și promite că o va rezolva printr-un update de software.

Microsoft a încercat să convingă Apple să cumpere Bing CITEȘTE ȘI Microsoft a încercat să convingă Apple să cumpere Bing

Compania americană spune că, dincolo de bug-ul din iOS 17, încălzirea se datorează și unor probleme introduse de aplicațiile terțe, după update-urile lansate recent.

Printre aplicațiile care cresc temperatura dispozitivului mai mult decât este cazul se numără Instagram și Uber. Apple spune că lucrează împreună cu dezvoltatorii în cauză pentru rezolvarea problemelor.

Anterior, analistul chinez Ming-Chi Kuo, comentând subiectul, spunea că încălzirea excesivă a smartphone-urilor iPhone 15 s-ar putea datora designului folosit pentru sistemul termic al acestora. Apple nu a confirmat informația.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
încălzire excesivă
iphone 15
ios 17