Apple Mail va primi un mare upgrade în toamnă

Apple Mail va primi un mare upgrade în toamnă
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 iun 2022

Aplicația de e-mail disponibilă pe dispozitivele Apple va aduce mai multe funcții noi cu trecerea la noua versiune, dintre care cele mai utile sunt „împrumutate” de la Gmail.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În curând, Apple Mail va fi o alternativă mult mai demnă de luat în seamă la Gmail și la numeroșii clienți de e-mail disponibili în App Store, care au devenit populari tocmai oferind funcții pe care Apple le-a ignorat până acum.

În primul rând, Apple Mail va oferi funcția „undo send”, care va permite retragerea unui e-mail după trimitere. Aceasta va fi disponibilă câteva secunde după apăsarea butonului Send și dă posibilitatea unor corecturi de ultimă oră.

iOS 16 va avea un sistem de livrare rapidă a update-urilor de securitate CITEȘTE ȘI iOS 16 va avea un sistem de livrare rapidă a update-urilor de securitate

Apoi, va exista o funcție de programare a trimiterii e-mail-urilor, utilă în cazul mesajelor trimise la ore nepotrivite sau e celor care ar trebui să ajungă la o anumită oră, dar au fost compuse mai devreme,

Vor exista și două tipuri de notificări ce vor putea fi configurate pentru e-mail-uri. “Remind Later” va permite crearea unei notificări la un mesaj primit, pentru a nu se uita să se compună un răspuns mai târziu. Iar „Follow Up” le va aminti automat utilizatorilor de e-mail-urile trimise, la care nu au primit un răspuns.

În fine, funcția de căutare primește un upgrade important. Motorul de căutare a fost îmbunătățit pentru a oferi rezultate mai bune, iar cele mai relevante rezultate la căutări vor fi evidențiate mai clar.

Noul Apple Mail va fi disponibil după instalarea iOS 16, iPadOS 16 și macOS Ventura, care vor fi lansate la toamnă.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
mail
ios
ipados
macos
e-mail