Apple Music poate fi controlat cu Siri, pentru 5 dolari pe lună

Apple Music poate fi controlat cu Siri, pentru 5 dolari pe lună
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 oct 2021

Producătorul iPhone-ului lansează, sub forma unui abonament lunar, o funcție opțională pentru Apple Music, prin care serviciul poate fi controlat exclusiv pe bază de comenzi vocale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Începând din această toamnă, Apple va vinde ceea ce numește Apple Music Voice Plan - un abonament lunar, care costă 5 dolari pe lună și facilitează folosirea exclusiv prin comenzi pentru Siri a serviciului său de streaming.

Utilizatorii din 17 țări, dintre care se știe doar că fac partea Statele Unite, Canada și Marea Britanie, vor putea începe să testeze nouă facilitate spunând “Hey, Siri, start my Apple Music Voice trial".

Facebook spune că va crea 10.000 de job-uri în Europa CITEȘTE ȘI Facebook spune că va crea 10.000 de job-uri în Europa

Folosirea Apple Music pe bază de comenzi vocale, dincolo de plata a 5 dolari pe lună, presupune, însă, bazarea pe abilitățile de înțelegere ale asistentului Siri.

Este posibil ca Siri să nu înțeleagă anumite comenzi și, chiar foarte posibil, să nu înțeleagă numele multora dintre artiștii sau a melodiilor căutate.

Însă, din câte se pare, va exista o perioadă de test, în care utilizatorii se vor putea hotărî dacă Apple Music Voice Plan merită investiția.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple music
siri