Facebook începe să fie executat silit în Rusia

Facebook începe să fie executat silit în Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 oct 2021

Serviciul federal de executori judecătorești din Rusia a început procedura de colectare forțată a peste 26 de milioane de ruble (aproximativ 336.000 de dolari la cursul de schimb actual) în amenzi de la Facebook pentru eșecul său de a șterge conținutul interzis, conform bazei de date electronice a serviciului, transmite agenția rusă de presă Tass.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Opt proceduri de executare împotriva Facebook în valoare totală de 26 de milioane de ruble au fost deschise pe 8 octombrie, în conformitate cu hotărârea Curții Tagansky din Moscova. Anterior, această instanță a acordat mai multe amenzi Facebook pentru refuzul său de a șterge conținutul interzis, scrie g4media.ro.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Conform rapoartelor anterioare, Facebook nu a profitat de amânarea acordată de instanță și nu a plătit amenda de 26 milioane ruble pentru refuzul său de a șterge conținutul interzis.

Începând din februarie, supravegherea presei din Rusia elaborează protocoale administrative în legătură cu rețelele sociale și mesageria instantanee, care nu au eliminat apelurile de participare la mitinguri neautorizate, în special apelurile către minori.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
rusia