Apple nu mai oferă suport tehnic pe X

Apple nu mai oferă suport tehnic pe X
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 oct 2023

Contul Apple Support de pe X (fostă Twitter) a încetat să mai ajute utilizatorii cu răspunsuri la întrebările legate de produsele și serviciile companiei.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Apple nu mai oferă suport direct tehnic clienților pe X, prin intermediul contului Apple Support. În schimb, acesta direcționează utilizatorii către secțiunea de suport de pe site-ul companiei printr-un mesaj automatizat.

Până acum, contul în cauză răspundea utilizatorilor la diversele întrebări pe care aceștia le aveau despre produsele companiei, adresate atât prin mesaje directe, cât și prin posturi în care era etichetat contul.

Apple va integra un motor de căutare propriu pe dispozitivele companiei CITEȘTE ȘI Apple va integra un motor de căutare propriu pe dispozitivele companiei

Din câte se pare, Apple a încetat să mai ofere suport tehnic și pe YouTube, unde răspundea la întrebările lăsate de utilizatori în comentarii.

Compania nu a făcut vreun anunț oficial în acest sens, însă, o informație pe surse vehiculată anterior de MacRumors susținea că Apple urmează să elimine 150 de posturi de suport pe platformele sociale.

Informația pare să se confirme, iar Apple pare să renunțe la una dintre cele mai rapide și mai accesibile modalități de suport tehnic pe care clienții săi o aveau la dispoziție.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
suport tehnic
x
youtube