Apple permite utilizatorilor să testeze noul serviciu de comunicare prin satelit

Apple permite utilizatorilor să testeze noul serviciu de comunicare prin satelit
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 nov 2022

Înainte de a-l folosi într-o situație cu adevărat de urgență, posesorii celor mai noi iPhone-uri pot testa noul serviciu de comunicare prin satelit al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel mai nou update de software disponibil pentru seria iPhone 14 aduce funcția Demo pentru serviciul de comunicare prin satelit recent lansat de Apple.

Cei care vor să-l testeze, pot accesa secțiunea Emergency SOS din aplicația Settings, unde acum există funcția Demo. Aceasta permite folosirea temporară a conexiunii la satelit.

Apple anunță extinderea sistemului de comunicare prin satelit CITEȘTE ȘI Apple anunță extinderea sistemului de comunicare prin satelit

În modul Demo, utilizatorului nu i se face legătura cu serviciile de urgență, pentru a se evita aglomerarea liniilor telefonice. În schimb, acesta va accesa un sistem construit să trimită răspunsuri predefinite.

Funcția de comunicare prin satelit a fost lansată marți în Statele Unite și Canada, iar din decembrie aceasta va fi disponibilă în Marea Britanie, Irlanda, Franța și Germania.

Aceasta permite utilizatorilor să trimită mesaje scrise din zone în care nu există recepție terestră și, de asemenea, să trimită coordonatele geografice prin intermediul aplicației Find My.

Serviciul este gratuit în primii doi ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
comunicare
satelit
sos