Apple pregătește lansarea unei noi perechi de căști AirPods Pro

Apple pregătește lansarea unei noi perechi de căști AirPods Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 mai 2022

Cândva în cursul acestui an, Apple va lansa AirPods Pro 2, a doua versiune a căștilor wireless din această serie, însă, acestea nu vor aduce sperata trecere la USB-C.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

AirPods Pro 2 vor intra în producție undeva după jumătatea acestui an, susține analistul chinez Ming-Chi Kuo, cel care, în majoritatea covârșitoare a cazurilor, se dovedește că are dreptate.

Intrarea pe piață a acestora va loc tot undeva în a doua jumătate a anului, după ce vor fi produse, de această dată, în Vietnam.

Apple Music transmite concerte live CITEȘTE ȘI Apple Music transmite concerte live

Până acum, căștile AirPods Pro 2 erau produse parțial în China, parțial în Vietnam. Acum, însă, acestea vor fi produse în întregime în Vietnam.

Mediul de producție superior și un lanț de aprovizionare mai simplu, sunt motivele citate în favoarea Vietnamului, însă, în cazul Apple, este vorba de mai multe de atât.

Apple se află într-o plină mișcare strategică, prin care încearcă să mute mute o mare parte a producției din China în India și Vietnam. Tensiunile economice dintre SUA și China, precum și restricțiile foarte dure privind COVID-19, care afectează producția și livrările, sunt două dintre motivele pentru care Apple vrea să-și reducă dependența de China.

AirPods Pro 2 va fi un upgrade important, care va aduce un design nou, funcții de monitorizare a sănătății și activităților sportive, dar și suport audio pentru formatul lossless, suportat încă de anul trecut de Apple Music.

Va lipsi, însă, conexiunea USB-C, este convins Ming-Chi Kuo. Existau speranțe că Apple va renunța la Lightning în favoarea USB-C, însă, acest lucru nu se va întâmpla anul acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
căști
airpods pro