Apple pregătește un upgrade important pe partea foto pentru iPhone 12

Apple pregătește un upgrade important pe partea foto pentru iPhone 12
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 mar 2020

Sistemul foto de pe iPhone 12 va primi mai multe îmbunătățiri, în frunte cu un senzor mai mare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Apple ar putea trece anul acesta de la un senzor de 12 MP la unul de 64 MP, un salt important, care vine sub presiunea concurenței și ar trebui să aducă, pe lângă beneficiile de marketing, și un plus concret în ceea ce privește calitatea fotografiilor.

După ce Samsung a pus un senzor de 108 MP pe Galaxy S20 Ultra, chiar dacă mai mult pentru marketing, așa cum arată review-urile, Apple nu poate rămâne în continuare cu un senzor de doar 12 MP.

CORONAVIRUS Semnal global: CEO-ul Tim Cook le permite angajaților Apple să lucreze de acasă CITEȘTE ȘI CORONAVIRUS Semnal global: CEO-ul Tim Cook le permite angajaților Apple să lucreze de acasă

Astfel, camera principală din sistemul foto folosit de iPhone 12 Pro, ar urma să beneficieze un senzor de 64, peste cam tot ce există acum pe piață, în afară de S20 Ultra.

Sistemul foto va fi în continuare compus din trei camere foto, însă Apple va adăuga un senzor ToF, care va contribui la îmbunătățirea portretelor și a aplicațiilor de realitate augmentată.

Apple va mai îmbunătăți Night Mode, care va putea fi folosit de toate cele trei camere foto, și va veni cu o apertură mai mare, f/1.6, care va aduce mai multă lumină la senzor.

Același model de top va primi un upgrade și în ceea ce privește bateria, a cărei capacitate va crește de la 4.000 mAh la 4.400 mAh.

De asemenea, conform informațiilor actuale, cel puțin pe unul din modelele seriei Apple va folosi un ecran cu 120Hz, la fel ca Samsung pe Galaxy S20.

Cu toate întârzierile la începerea producției provocate de coronavirus, lansarea lui iPhone 12 este așteptată în continuare în luna septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
smartphone