Apple renunță la dezvoltarea de routere wireless

Apple renunță la dezvoltarea de routere wireless
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2016

Apple a desființat divizia care dezvolta routere wireless, pentru a se concentra mai mult pe produse de consum care generează majoritatea veniturilor, potrivit unor persoane apropiate situației, citate de Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a început închiderea diviziei acum un an, distribuind inginerii în alte grupuri de dezvoltare a produselor, inclusiv la cel care se ocupă de Apple TV, au spus sursele, scrie News.ro.

Apple nu a mai actualizat routerele din 2013, după mai mulți ani de update-uri frecvente, pentru a respecta noile standarde din industria wireless.

Routerele, care costă 99 de dolari, 199 de dolari, respectiv 299 de dolari, generează doar o mică parte din veniturile Apple și fac parte din categoria ”alte produse”, în rapoartele financiare ale companiei.

FOTO Copiii români sunt plătiți cu 1 leu pe oră pentru a asambla jucăriile din ouăle Kinder CITEȘTE ȘI FOTO Copiii români sunt plătiți cu 1 leu pe oră pentru a asambla jucăriile din ouăle Kinder

Categoria, care include și Apple Watch și Apple TV, a generat în anul fiscal venituri de 11,1 miliarde de dolari, respectiv circa 5% din vânzările totale.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
routere wireless