Apple și-ar putea lansa casca de realitate mixtă în primăvară

Apple și-ar putea lansa casca de realitate mixtă în primăvară
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 nov 2022

Mult așteptată cască de VR și AR dezvoltată de mai mulți ani de Apple pare să fie doar la câteva luni distanță de intrarea pe piață.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Producția în masă a viitoarei căști a companiei americane va începe în luna martie, conform surselor din rândul producătorilor chinezi de componente citate de DigiTimes.

Aceleași surse susțin că Apple a redus numărul de căști comandate pe care partenerii companiei trebuie să le producă pentru lansarea pe piață.

Studiu: Activitatea utilizatorilor de iPhone este urmărită și când aceștia optează să nu fie urmăriți CITEȘTE ȘI Studiu: Activitatea utilizatorilor de iPhone este urmărită și când aceștia optează să nu fie urmăriți

Astfel, vor fi produse undeva între 700.000 și 800.000 de căști. Comanda inițială ar fi fost de 2,5 milioane de căști, însă, din cauza contextului economic actual, compania americană ar fi decis reducerea semnificativă a comenzii.

Prezentarea oficială va avea loc în cadrul unui eveniment ce va fi organizat în luna aprilie, iar intrarea pe piață se va produce în aprilie sau mai.

Între timp, Apple a înregistrat marca Reality One, despre care se bănuiește că va fi numele sub care va fi comercializată prima cască de realitate mixtă a companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
casca
vr
ar
xr