Apple TV+ va costa doar 1,4 dolari în India

Apple TV+ va costa doar 1,4 dolari în India
scris 12 sep 2019

Serviciul de streaming video al Apple va fi în momentul lansării mai ieftin atât decât Netflix, cât și decât Amazon Prime Video în India.

Producătorul iPhone-ului a ales un preț agresiv pentru noul său serviciu de video streaming în cazul Indiei, făcându-și astfel cunoscute intențiile de acaparare a cât mai mult din una dintre cele mai mari piețe din lume.

Apple TV+ va costa 99 rupii în India, adică aproximativ 1,4 dolari. În Statele Unite și în alte piețe, noul serviciu urmează să fie disponibil pentru 4,9 dolari pe lună.

Apple va concura în India nu doar cu Netflix și Amazon, dar și cu marii producători locali, de la Bollywood, care coboară prețul unui abonament lunar și până la 0,4 dolari pe lună.

Capitalizarea Apple depășește 1 trilion de dolari pentru prima dată în ultimele 10 luni, după evenimentul de lansare a iPhone 11 CITEȘTE ȘI Capitalizarea Apple depășește 1 trilion de dolari pentru prima dată în ultimele 10 luni, după evenimentul de lansare a iPhone 11

Și Netflix are planuri mari pentru India, unde își propune să ajungă la 100 de milioane de abonați, adică 25 de ori decât se estimează că are în prezent.

Apple TV+ va fi lansat oficial pe 1 noiembrie și va fi gratuit vreme de un an pentru cei care cumpără un iPhone, iPad, Mac sau Apple TV.

Noul serviciu Apple va fi disponibil în peste 100 de țări încă din prima zi și va primi conținut original nou în fiecare lună, promite Tim Cook. Apple TV+ nu va conține reclame, va avea suport 4K, HDR/Dolby Vision, Dolby Atmos și va permite utilizatorilor să descarce conținutul pentru a-l viziona offline.

Va exista și un abonament Family, la care vor putea avea acces până la 6 membrii ai aceleiași familii. Serviciul Apple TV+ va fi disponibil în cadrul aplicației Apple TV, care poate fi folosită pe iPhone, iPad, Apple TV (set top box-ul) și, în curând, pe Mac.

De asemnea, Apple TV+ va fi disponibil pe modelele de smart TV Samsung, LG, Sony și Vizio, precum și pe stick-urile de streaming Fire TV și Roku.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple tv+
india
streaming
video