Apple va introduce un nou sistem de economisire a energie pe laptopuri și tablete

Apple va introduce un nou sistem de economisire a energie pe laptopuri și tablete
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 iun 2021

Mac-urile și iPad-urile vor avea, în viitorul apropiat, un nou mod de funcționare, care va reduce consumul anumitor componente pentru a crește autonomia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Viitoarele versiuni de macOS și iPadOS vor oferi un Low Power Mode - un mod de operare care va fi activat atunci când rezervele bateriei scad, cu scopul prelungirii cât mai mult a funcționarii device-ului.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

În Low Power Mode, vor fi reduse automat atât luminozitatea ecranului, cât și frecvența de rulare a procesorului. Cum cele două componente sunt și printre cei mai mari consumatori de energie, manevra ar trebui să scadă semnificativ consumul.Ideea nu este una nouă, existând de mulți ani pe laptopurile cu Windows, însă, chiar și așa, este binevenită pentru utilizatorii dispozitivelor Apple.

Anunțul a fost făcut în prima zi a evenimentului WWDC 2021, acolo unde Apple a prezentat noile versiuni ale sistemelor sale de operare.

Apple a mai spus că App Store are 600 de milioane de utilizatori din 175 de țări pe săptămână și că, de când există magazinul de jocuri și aplicații, acesta a generat 230 de miliarde de dolari pentru dezvoltatori.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Pe de altă parte, App Store are propriile probleme de securitate. Un studiu recent a arătat că aproape 2% dintre cele mai profitabile 1.000 de aplicații sunt, de fapt, înșelătorii care au păgubit utilizatorii, în total, de 48 de milioane de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad
mac
baterie