Black Friday la Digi Mobil: Reduceri de până la 400 de lei pentru smartphone-uri și abonamente mai ieftine cu 50%

Black Friday la Digi Mobil: Reduceri de până la 400 de lei pentru smartphone-uri și abonamente mai ieftine cu 50%
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 nov 2016

Operatorul de telefonie mobilă Digi Mobil, companie deținută de grupul RCS&RDS, anunță reduceri cu ocazia Black Friday, ce se defășoara în perioada 11-21 noiembrie, de până la 400 de lei pentru achiziția smartphone-urilor și reduceri de 50% pentru abonamente, se arată într-un comunicat transmis vineri de companie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clienții care aleg pachetul Optim Nelimitat primesc o reducere de 50 de lei, iar dacă își portează numărul de abonament în rețeaua Digi Mobil, se adaugă suma cadou promoțională pentru portare de 150 de lei, scrie News.ro.

Utilizatorii care vin în rețeaua Digi Mobil cu numărul de cartelă din altă rețea primesc 75 de lei.

Clienții își pot suplimenta valoarea cadoului până la 400 de lei dacă optează și pentru alte servicii din portofoliul Digi.

În cazul în care clienții își doresc o reducere la plata abonamentului lunar, aceștia pot opta pentru o reducere de 50% din prețul acestuia, timp de 12 luni, dacă își portează numărul de abonament la Digi Mobil.

De asemenea, utilizatorii care își portează numărul de cartelă din altă rețea la Digi Mobil, beneficiază de 50% reducere la plata abonamentului, pe o perioadă de 6 luni.

Serviciile pot fi contractate în toate magazinele Digi și în punctele de prezență RCS & RDS din toată țara sau prin intermendiul reprezentanților companiei.

RCS Management va răscumpăra 10% din capital cu 22,4 milioane euro. La acest preț, compania prin care Teszari controlează RCS&RDS valorează 224 milioane euro CITEȘTE ȘI RCS Management va răscumpăra 10% din capital cu 22,4 milioane euro. La acest preț, compania prin care Teszari controlează RCS&RDS valorează 224 milioane euro

Digi Mobil este serviciul de telefonie mobilă din portofoliul RCS & RDS, unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din regiune care furnizează servicii în România, Ungaria, Spania și Italia.

Digi Mobil înregistrează în prezent aproape 2,9 milioane de clienți pentru serviciile de voce mobilă și de internet mobil prin modemuri de date.

Grupul RCS&RDS are cele mai importante afaceri în sectorul serviciilor de cablu TV și internet, unde este liderul pieței din România, controlând peste jumătate din piață. Compania RCS&RDS este deținută de omul de afaceri Zoltan Teszari.

Cei mai mari competitorii ai Digi Mobil sunt Vodafone, Orange și Telekom.

viewscnt
Afla mai multe despre
digi mobil
black friday