Bogdan Putinică, Country Manager Microsoft România, va coordona și operațiunile din Republica Moldova

Bogdan Putinică, Country Manager Microsoft România, va coordona și operațiunile din Republica Moldova
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 apr 2023

Bogdan Putinică, Country Manager Microsoft România, va coordona din această lună și operațiunile din Republica Moldova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Voi continua să ajut ambele țări să folosească tehnologia pentru a fi mai eficiente și mai productive astăzi și pentru a-și avansa sistemele educaționale și transformarea digitală", spune acesta.

Grupul american Microsoft a anunțat la începutul anului o serie de măsuri de economisire, din cauza condițiilor macroeconomice, inclusiv concedierea a aproximativ 10.000 de angajați - până la sfârșitul lui martie -, reprezentând un pic sun 5% dintre angajații gigantului.

Grupul a explicat că a luat această decizie ”ca răspuns la condițiile macroerconomice și schimbării priorităților clienților”.

ANALIZĂ Nou record pe piața telefoniei. RCS&RDS rămâne lider incontestabil CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Nou record pe piața telefoniei. RCS&RDS rămâne lider incontestabil

În urma unei ”explozii, la începutul pandemiei covid-19, cererea de produse informatice s-a normalizat, o mișcarea accentuată în ultimele luni de o creștere a dobânzilor Băncii centrale americane (Fed).

Microsoft a rezistat, inițial, mulțumită unui dinamism al informaticii la distanță (cloud), însă întreprinderile tind să-și limiteze investițiile, de câteva luni, de teama unei degradări a economiei.

Microsoft se află sub presiune pentru a menține ratele de creștere ale unității sale de cloud computing Azure, după ce mai multe trimestre de scădere pe piața computerelor personale au afectat vânzările de Windows și dispozitive.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
securitate
microsoft sharepoint server
microsoft exchange server