CAD WORKS aduce în România o nouă soluție industrială de imprimare HP 3D

CAD WORKS aduce în România o nouă soluție industrială de imprimare HP 3D
scris 26 nov 2019

Integratorul de soluții profesionale 3D din România, CAD WORKS, lansează pe piața din România o nouă gamă de imprimante HP 3D, iar Seria 5200 poate produce până la 800 de piese pe săptămână, au anunțat, marți, reprezentanții companiei, în cadrul unei conferințe de presă.

Tehnologia din spatele HP Multi Jet Fusionar permite atât producția în masă a pieselor finite, cât și crearea unor prototipuri complexe, într-un timp scurt, potrivit companiei.

”Seria 5200 poate produce până la 800 de piese pe săptămână, în funcție de complexitatea acestora. Cea mai avansată soluție HP de imprimare 3D pentru materiale plastice, HP Jet Fusion 5200 Series, poate fi folosită în arii extinse de activitate (industria aeronautică și auto, producție de componente electronice și bunuri de larg consum, medicină, cercetare și educație)”, au anunțat reprezentanții companiei.

Facebook plătește utilizatorii care participă la realizarea unor studii CITEȘTE ȘI Facebook plătește utilizatorii care participă la realizarea unor studii

Noua serie de produse aduce beneficii logistice precum timp de imprimare unic previzibil și consecvent, flux de lucru simplificat, software care oferă monitorizare la distanță, în timp real, notificări, rapoarte și istoric. Totodată, noile imprimante asigură și o amprentă mai redusă de carbon. Astfel, materiale reutilizabile din industria de top, de la plastic rigid sau flexibil până la metal, pentru sustenabilitatea producțiilor, puse la dispoziție de HP Inc., devin disponibile în România, scrie News.ro.

Totodată, compania HP Inc. a dezvoltat o rețea de parteneri, HP Digital Manufacturing Network, cu sprijinul cărora să creeze materiale și soluții adaptate la cerințele clienților. Siemens și BASF sunt printre partenerii care au decis să se alăture rețelei și să colaboreze cu HP pentru a accelera adopția noii tehnologii de fabricație digitală.

”Lansarea noii serii de imprimante 3D înseamnă noi oportunități, nu doar la nivel de creștere a productivității și a eficienței companiilor, ci și în termeni de inovație. Aducem partenerilor noștri tehnologia necesară, facilitând tranziția către industria 4.0 și contribuim, piesă cu piesă, la un viitor în care oamenii au acces la produse care le pot schimba viața considerabil în bine”, a declarat Claudiu Bîrlogeanu, managing director în cadrul CAD WORKS.

Primul pas în această lansare este concretizat prin deschiderea canalului comercial în România pentru vânzarea echipamentelor și soluțiilor HP 3D Printing, echipamente care au la bază tehnologia proprietară HP MultiJetFusion. HP 3D Printing se adaugă astfel portofoliului curent de soluții și echipamente IT de tipul calculatoarelor personale și echipamentelor de imprimare și scanare format A3 și A4, unde HP este deja principalul furnizor de soluții agregate și servicii aferente acestora (Managed Print Services și Device As A Service).

”În anul financiar 2020, ne propunem să continuăm traiectoria crescătoare a business-ului înregistrată în ultimii 4 ani de la înființarea reprezentanței HP Inc în România. De asemenea unul dintre principalele obiective rămâne dezvoltarea prezenței și a investițiilor HP prin creșterea numărului de angajați și a departamentelor prezente în România. Astăzi HP Inc România este în top 3 reprezentante HP în Europa din punctul de vedere al numărului de angajați, oferind servicii de vânzare complete în peste 25 de limbi străine”, a declarat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România.

Seria HP Jet Fusion 5200 include în prezent trei imprimante, 5200, 5210 și 5210 Pro, cu funcții similare, însă cu diferențe la nivel de volum de producție pe care îl pot suporta. La nivel internațional, noua serie de imprimante lansate de HP Inc. au fost deja testate de companii mari precum Jaguar Land Rover.

viewscnt
Afla mai multe despre
cad works
hp 3d