Casca PlayStation VR2 va fi lansată la începutulul lui 2023

Casca PlayStation VR2 va fi lansată la începutulul lui 2023
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 aug 2022

După multe informații oferite „cu picătura” pe parcursul ultimelor luni, Sony anunță, în sfârșit, o dată, fie ea și aproximativă, de lansare pentru a doua versiune a căști de realitate virtuală a companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

PlayStation VR2 va fi lansată cândva la începutul anului viitor, a anunțat compania japoneză prin postări pe Twitter și Instagram.

Până acum Sony a prezentat designul viitoarei căști de VR și o parte din caracteristicile tehnice ale acesteia. Printre altele, se știe că ecranul va avea rezoluție 4K cu o frecvență de împrospătare de până la 120Hz și un câmp vizual de 110 grade.

Google a trimis poliția pentru investigarea unui părinte care căuta sfatul de la distanță al unui medic CITEȘTE ȘI Google a trimis poliția pentru investigarea unui părinte care căuta sfatul de la distanță al unui medic

Se mai știe că viitoarea cască va folosi un cablu USB-C pentru conectarea la consolă și că, la data lansării, vor fi disponibile în jur de 20 de jocuri importante, printre care versiunile de realitate virtuală ale jocurilor No Man’s Sky și Resident Evil Village.

Spre deosebire de prima cască de VR din serie, PlayStation VR2 va urmări mișcarea utilizatorului prin intermediul camerelor montate pe cască. Aceleași camere vor fi folosite pentru a vedea mediul înconjurător.

PlayStation VR2 va merge cu cea mai nouă consolă a companiei japoneze, PlayStation 5. Prețul căștii încă nu a fost anunțat și, cel mai probabil, va fi făcut public abia în preajma lansării produsului pe piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
playstation vr2
sony
playstation
vr
realitate virtuala