Căștile AirPods Pro 2 vor avea controale touch

Căștile AirPods Pro 2 vor avea controale touch
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 sep 2022

Apple a prezentat o nouă versiune a căștilor AirPods Pro, care vin cu un nou chipset și mai multe noi facilități.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La mai bine de doi ani după lansarea căștilor AirPods Pro, Apple a prezentat a doua generație a acestei serii. Fără să vină cu un design nou, acestea au reușit să surprindă prin noile funcții touch.

Dacă la modelul anterior, prin apăsare, se realiza redarea și întreruperea melodiilor, respectiv trecerea de la modul de estompare al zgomotelor la cel de transparență și invers, acum, prin glisarea pe verticală cu degetele se poate regla volumul.

VIDEO Apple a prezentat noua serie de smartphone-uri iPhone 14, cu conexiune la satelit pentru situații de urgență. Cât vor costa CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a prezentat noua serie de smartphone-uri iPhone 14, cu conexiune la satelit pentru situații de urgență. Cât vor costa

La baza AirPods Pro 2 stă noul cip H2, despre care Apple spune că este de două ori mai eficient în reducerea nivelului de zgomot ambiental. La fel, modul de transparență va fi și el mai eficient.

Cu ajutorul iPhone-ului, utilizatorul va putea să-și creeze un așa-zis profil auditiv spațial, realizând o reprezentare tridimensională a caracteristicilor urechii, pentru ca sunetul să fie personalizat și să sune mai bine decât în configurația standard.

Autonomia este mai mare cu 33%. De la 4,5 ore, aceasta crește la 6 ore cu sistemul de estompare a zgomotului activ în permanență. Și carcasa are acum mai multă energie, bateria acesteia oferind alte 30 de ore de ascultat muzică.

AirPods Pro 2 vor costa 250 de dolari și vor intra pe piață pe 23 septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
airpods pro 2
casti