Cel mai important eveniment din 2020 al Google - anulat

Cel mai important eveniment din 2020 al Google - anulat
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 mar 2020

Google I/O nu se va mai desfășura anul acesta, din cauza temerilor de infectare cu coronavirus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel mai important eveniment anual organizat de Google, dedicat prezentării celor mai noi tehnologii și produse ale companiei, nu va mai avea loc anul acesta.

Anunțurile vor fi făcute și în această situație, doar că vor fi făcute prin intermediul unor transmisiuni online directe în locul unui eveniment cu spectatori.

Twitter și Google le-au recomandat angajaților să lucreze de acasă CITEȘTE ȘI Twitter și Google le-au recomandat angajaților să lucreze de acasă

Ca și alte evenimente ale altor companii care au fost anulate recent, de vină este coronavirusul. Organizatorii încearcă astfel să evite o răspândire a acestuia și o contractare în rândul propriilor angajați.

Google I/O trebuia să aibă loc în perioada 12-14 mai, iar anularea acestuia vine la doar câteva zile după ce Google a anunțat că nu va mai organiza nici Cloud Next, evenimentul dedicat tehnologiile sale online pentru enterprise.

Cei care au cumpărat deja bilete pentru Google I/O își vor primi banii înapoi până cel târziu pe 13 martie, dar vor avea și opțiunea de a-și rezerva un loc în cadrul ediției de anul viitor a aceluiași eveniment.

Google I/O se alătură deja unei lungi liste de evenimente importante care nu se vor mai desfășura din cauza coronavirusului, printre care  Mobile World Congress, Game Developer Conference și Facebook F8.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
coronavirus