Cel mai recent update major pentru Windows 11 a fost lansat

Cel mai recent update major pentru Windows 11 a fost lansat
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 sep 2023

Așa cum anunța în cursul săptămânii trecute, Microsoft a lansat cel mai nou update major pentru sistemul de operare Windows 11.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Windows 11 23H2, ultimul mare update lansat de Microsoft anul acesta pentru cea mai recentă versiune de Windows, este acum disponibil și poate fi instalat prin Automatic Updates.

Update-ul include un număr semnificativ de noutăți, în frunte cu funcțiile de inteligență artificială care sunt integrate direct în sistemul de operare.

Microsoft integrează DALL-E 3 în Bing Chat CITEȘTE ȘI Microsoft integrează DALL-E 3 în Bing Chat

Sub egida Windows Copilot, AI-ul companiei va fi la dispoziția utilizatorilor nu doar pentru a răspunde la întrebări, ci și pentru a realiza diverse operațiuni pe baza comenzilor vocale, precum schimbarea anumitor setări de sistem.

Dincolo de inteligența artificială, o serie de aplicații preinstalate sunt îmbunătățite, printre care File Explorer, Notepad, Paint, Photos și Sound Mixer. Acestora li se adaugă suportul pentru passkeys.

Cu aceeași ocazie, Microsoft a adăugat, în sfârșit, suport pentru arhivele RAR și 7-zip în Windows.

Un alt set de noi facilități, care nu și-au găsit loc în acest update, sunt pregătite pentru un update viitor. Printre altele, Paint va facilita lucrul cu layer-ele și va include un generator de imagini.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 11
update