Cele mai bune rezultate din istorie pentru Tema Energy

Cele mai bune rezultate din istorie pentru Tema Energy

Mihai Manole, Managing Partner Tema Energy

Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2023

Tema Energy, dezvoltator român de centre de date, anunță afaceri de peste 63 de milioane de lei la finalul anului 2022, în creștere cu 47% față de anul precedent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De la fondarea sa, din 2002, Tema Energy a lucrat cu circa 600 de clienți și a gestionat aproximativ 100 de proiecte de centre de date.

Recomandările specialiștilor: Parola este prima linie de apărare împotriva amenințărilor cibernetice. Creați parole puternice și distincte pentru fiecare dintre conturile dumneavoastră online CITEȘTE ȘI Recomandările specialiștilor: Parola este prima linie de apărare împotriva amenințărilor cibernetice. Creați parole puternice și distincte pentru fiecare dintre conturile dumneavoastră online

„Este cea mai bună performanță financiară din istoria de 20 de ani a companiei, în contextul creșterii pieței de centre de date din România. Anul trecut, compania a construit sau a demarat unele dintre cele mai mari centre de date, precum Cluster Power Craiova și HUB Servicii Ministerul de Interne”, spune Mihai Manole, Managing Partner Tema Energy.

viewscnt
Afla mai multe despre
tema energy
centre de date