ChatGPT lansează plugin-urile pentru abonați

ChatGPT lansează plugin-urile pentru abonați
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 mai 2023

OpenAI anunță că a început implementarea suportului pentru plugin-uri, care sunt acum disponibile, alături de funcția de navigare web, pentru ChatGPT Plus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Așa cum promitea în urmă cu câteva săptămâni, OpenAI a început implementarea plugin-urilor, cu ajutorul cărora utilizatorii pot extinde punctual funcționalitatea chatbot-ului strict cu funcțiile care îi interesează.

70 de plugin-uri sunt deja disponibile în prima fază, ceea ce arată interesul enorm al companiilor de a-și aduce produsele la dispoziția utilizatorilor prin intermediul ChatGPT.

AI-ul va compune mesaje și va genera imagini de fundal în Android CITEȘTE ȘI AI-ul va compune mesaje și va genera imagini de fundal în Android

Printre companiile care s-au grăbit să lanseze plugin-uri pentru ChatGPT se numără Expedia, Instacart, KAYAK, Klarna, OpenTable, Shopify, Slack și Wolfram.

Plugin-urile sunt disponibile în stadiu beta pentru ChatGPT Plus. Pentru a le activa, utilizatorul trebuie să facă o vizită secțiunii „Beta features” din meniul de configurare al chatbot-ului.

Tot de acolo poate fi activată și opțiunea „Web browsing”, care adaugă posibilitatea navigării online în căutarea răspunsurilor, caz în care chatbot-ul va furniza și link-uri către surse.

ChatGPT Plus costă 20 de dolari pe lună.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt
plugin