Chrome pentru iPhone securizează biometric taburile Incognito

Chrome pentru iPhone securizează biometric taburile Incognito
scris 21 iul 2021

Google a lansat un update important pentru browser-ul Chrome de iPhone, care include mai multe funcții noi, în frunte cu cea de securizare a taburilor Incognito.

Începând cu Chrome 92, cea mai recentă versiune a browser-ului dezvoltat de Google, taburile Incognito, care pot fi folosite pentru un plus de intimitate, pot fi securizate cu ajutorul măsurilor biometrice.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Opțiunea, care poate fi activată de la Settings - Privacy, va face ca taburile Incognito să fie afișate abia după ce utilizatorul își confirmă identitatea, prin scanarea amprentei sau recunoașterea facială.

O astfel de facilitatea este utilă, în special, pentru utilizatorii care împart accesul la un telefon cu alte persoane.

Același update promite și un nou design pentru funcția Discovery, care afișează știri și informații în taburile noi.

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

De asemenea, funcția de captură a ecranului poate acum salva site-uri întregi, nu doar partea vizibilă pe ecran.

Ca de obicei, există și o listă destul de bogată de îmbunătățiri de performanță și stabilitate, care include și bug-uri rezolvate.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
chrome
iphone
incognito