Conturile de economii oferite de Apple găzduiesc peste 10 miliarde de dolari

Conturile de economii oferite de Apple găzduiesc peste 10 miliarde de dolari
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 aug 2023

Apple anunță că în conturile de economii lansate în urmă cu câteva luni utilizatorii au depus deja peste 10 miliarde de dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În luna aprilie, împreună cu Goldman Sachs, Apple lansa conturile de economii Apple Card Saving, care ofereau și oferă în continuare un randament anual de 4,15%, mult peste medie.

Dobânda avantajoasă se pare că a atras un mare număr de clienți, deși serviciul este disponibilă, deocamdată, doar în Statele Unite. Valoarea totală a depunerilor în aceste conturi a trecut de 10 miliarde de dolari, anunță Apple.

Setările de parenting nu funcționează pe dispozitivele Apple CITEȘTE ȘI Setările de parenting nu funcționează pe dispozitivele Apple

Compania americană mai spune și că 97% dintre clienți au ales să depoziteze automat în contul de economii banii din Daily Cash, serviciul de cashback atașat la Apple Card.

În mod automat, toate plățile făcute cu Apple Card atrag un cashback care oscilează între 1% și 3%.

În mai puțin de patru luni de când a lansat contul de economii, Apple a ajuns să se claseze în jurul locului 140 în topul băncilor americane după depozite.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple card
conturi de economii