Creștere marginală a business-ului GTS Telecom în 2015. În schimb, pierderile s-au înjumătățit

Creștere marginală a business-ului GTS Telecom în 2015. În schimb, pierderile s-au înjumătățit
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 9 mai 2016
GTS Telecom, furnizor de servicii de comunicații pentru companii și alți operatori de telecom, a înregistrat anul trecut afaceri de 80,4 milioane de lei, cu 1,6% mai mult față 2014, în timp ce pierderea netă a scăzut cu 55%, la 1,57 milioane de lei.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Datoriile au scăzut cu peste 3 milioane de lei, la 60,6 milioane de lei, iar creanțele cu 6%, la 8,84 milioane de lei.

La finele anului trecut, compania avea disponibilități în casă și conturi bancare de 33,89 milioane de lei, comparativ cu 27,3 milioane de lei în 2014.

GTS Telecom este un furnizor de servicii de comunicații pentru companii și alți operatori de telecom.

GRAFIC Angajații din IT, directorii, antreprenorii și inginerii, cei mai numeroși dintre corporatiști care apelează la alergare sau ciclism pentru depășirea stresului CITEȘTE ȘI GRAFIC Angajații din IT, directorii, antreprenorii și inginerii, cei mai numeroși dintre corporatiști care apelează la alergare sau ciclism pentru depășirea stresului

În iunie 2014 a fost finalizată oficial tranzacția prin care Deutsche Telekom (Germania) a achiziționat GTS Central Europe, grupul din care făcea parte GTS Telecom.

Operațiunile GTS Cehia și GTS Polonia au fost integrate de către operațiunile Deutsche Telekom din țările respective, care astfel și-au consolidat segmentul business-to-business.

În România, GTS Telecom, deținută de Deutsche Telekom, continuă să opereze independent. Are sediul la București și 121 de angajați.

În luna martie a acestui an, compania a deschis un centru de date la Cluj, în urma unei investiții de 500.000 euro, în contextul creșterii cererii serviciilor de data center, cloud (virtualizare), disaster recovery și business continuity.

GTS mai are un centru de date în Capitală, înființat în anul 2007.

viewscnt
Afla mai multe despre
gts telecom
afaceri
pierdere