Decizie: Microsoft acordă firmelor mai mult timp pentru implementarea actualizărilor de Windows 10

Decizie: Microsoft acordă firmelor mai mult timp pentru implementarea actualizărilor de Windows 10
scris 11 sep 2018

Microsoft a decis să acorde mai mult timp pentru testarea și implementarea noilor update-uri companiilor care folosesc Windows 10.

În prezent, Windows 10 funcționează pe un sistem de actualizare compus din două update-uri majore pe an, iar firmele au 18 luni la dispoziție pentru a efectua toate testele necesare pentru implementare actualizărilor.

Însă, acest ritm mult mai alert decât vechiul ciclu de 3 ani, care face parte din filosofia „Windows as a service” a celor de  Microsoft, a fost criticat de companiile care nu au timpul necesar pentru testarea și personalizarea actualizărilor.

Încercând să ofere mai multă flexibilitate, Microsoft lansează o serie de instrumente online pentru testarea compatibilității aplicațiilor de business cu noile update-uri.

Apple ar putea adopta standardul USB-C pentru următorul iPad Pro. Când va fi lansat CITEȘTE ȘI Apple ar putea adopta standardul USB-C pentru următorul iPad Pro. Când va fi lansat

Totodată, compania americană anunță că firmele vor avea pe viitor la dispoziție până la 30 de luni pentru implementarea actualizărilor noi.

Toate actualizările viitoare lansate în septembrie pentru Windows 10 Enterprise și Windows 10 Education vor beneficia de 30 de luni de suport. Actualizările lansate în luna martie vor rămâne în continuare la doar 18 luni de suport.

Toate aceste modificări se referă la versiunile de business ale sistemului de operare Windows 10. Versiunile Pro și Home, cele folosite în general de utilizatorii finali, nu sunt afectate de aceste schimbări.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 10