Dezvoltatorul de chatboți Druid, parteneriat pentru extinderea în Asia

Dezvoltatorul de chatboți Druid, parteneriat pentru extinderea în Asia
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 18 mar 2021

Druid, dezvoltator de chatboți înființat în 2018 de Liviu Drăgan, a semnat un parteneriat cu Mobinology Asia, cu scopul de a furniza soluții conversaționale bazate pe inteligență artificială în proiecte de transformare digitală din regiunea Asia-Pacific.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fondată în 2008, Mobinology Asia cu sediul în Hong Kong, este o companie specializată în soluții de marketing automatizat bazat pe analiza interacțiunii oamenilor. în 2019, Mobinology a semnat un parteneriat cu UiPath pentru vânzare și implementare soluțiilor sale RPA (robot process automation)  în Hong Kong și Macao.

Samsung, anunț-surpriză: poate renunța la lansarea telefoanelor din seria Galaxy Note în 2021 CITEȘTE ȘI Samsung, anunț-surpriză: poate renunța la lansarea telefoanelor din seria Galaxy Note în 2021

La rândul său, Druid a semnat în 2020 cu UiPath un parteneriat prin care inteligența artificială conversațională este adăugată platformei "hiperautomatizare" end-to-end a unicornului fondat de Daniel Dines și Marius Tîrcă.

Druid, înființată de Liviu Drăgan, fostul proprietar și șef al business-ului Total Soft, dezvoltă asistenți virtuali (chatboți) pentru companii mari, printre clienții săi numărându-se Banca Transilvania, BCR, Regina Maria, Dona, Asirom, Unicredit, BRD, EON, Agricover, Cărturești, Rompetrol, Garanti Bank.

viewscnt
Afla mai multe despre
druid
mobinology asia
mobinology
druid asia
partenerat druid
chatboți
roboți conversationali
inteligenta artificiala
liviu dragan
uipath
chatboți
automatizare
roboți