Digi a fost exclusă din licitația pentru frecvențele 5G din Ungaria

Digi a fost exclusă din licitația pentru frecvențele 5G din Ungaria
scris 28 nov 2019

Compania Digi Communications a fost exclusă din procedura de licitație pentru acordarea de frecvențe de telefonie mobilă 5G din Ungaria, a anunțat joi Autoritatea Maghiară pentru Media și Telecomunicații (NMHH), transmite Reuters.

Anunțul de joi al NMHH vine după o decizie preliminară din luna septembrie, conform căreia ofertanții înregistrați au fost desemnați operatorii Magyar Telekom, divizia locală a Deutsche Telekom, Vodafone și Telenor în timp ce Digi a fost exclusă, scrie Agerpres.

Surpriză: Deutsche Telekom, acționar indirect al Telekom România, analizează o fuziune cu Orange CITEȘTE ȘI Surpriză: Deutsche Telekom, acționar indirect al Telekom România, analizează o fuziune cu Orange

Autoritatea Maghiară pentru Media și Telecomunicații a precizat că Digi nu a fost înregistrată pentru că nu a îndeplinit criteriile necesare pentru depunerea de oferte. NMHH nu a oferit alte detalii dar a informat că Digi poate face contestație în justiție.

În septembrie, Autoritatea de reglementare în comunicații din Ungaria a respins dosarul Digi Communications depus pentru participarea la licitația pentru utilizarea frecvențelor 5G, decizia pe care operatorul a anunțat că o va contesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
5g
digi
ungaria