E.ON Software Development se mută într-un nou sediu și caută 300 de specialiști în România

E.ON Software Development se mută într-un nou sediu și caută 300 de specialiști în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2019

Compania E.ON Software Development (ESD), parte a grupului german E.ON,  vrea să își tripleze numări de angajați, din România, la 400 de persoane, în următorii doi ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania furnizează firmelor din grupul E.ON din 13 țări soluții IT.

Pentru a susține planurile pe termen mediu și lung, compania și-a relocat birourile în clădirea MCM Center Office din centrul municipiului Iași.

Un ex-consilier de securitate al lui Frank Timiș în Africa - numit de Dăncilă consilier onorific pe relații externe. Partener cu un ofițer NSA și Pentagon și cu un lobbyst american specializat pe Rusia CITEȘTE ȘI Un ex-consilier de securitate al lui Frank Timiș în Africa - numit de Dăncilă consilier onorific pe relații externe. Partener cu un ofițer NSA și Pentagon și cu un lobbyst american specializat pe Rusia

E.ON Software Development a fost înființată în 2017 într-o atmosferă similară unui startup, cu scopul de a dezvolta proiecte strategice la nivelul grupului E.ON, de a susține diverse proiecte, soluții și idei din zona digitală menite să optimizeze activitățile companiilor și să reducă costurile. ESD furnizează dezvoltări software și soluții IT necesare activității curente de business pentru 230 de companii din 13 țări. 

Grupul german E.ON a intrat în România în anul 2005, când a preluat fostele societăți de stat din domeniul gazelor naturale și energiei electrice.

Companiile din structura grupului operează o rețea de distribuție a gazelor naturale în lungime de peste 22.000 km, respectiv o rețea de distribuție a energiei electrice de peste 81.000 km și deservesc 2.500 de localități.

viewscnt
Afla mai multe despre
e.on
it
e.on software development