Elon Musk se gândește să resusciteze Vine

Elon Musk se gândește să resusciteze Vine
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 nov 2022

Noul proprietar al Twitter ar putea readuce la viață Vine, platforma de short form video la care compania a renunțat cu mulți ani în urmă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Elon Musk a postat un sondaj pe contul său de Twitter, în care întreabă urmăritorii dacă Twitter ar trebui sau nu să aducă înapoi Vine.

Vine a fost o platformă de video scurt pe care Twitter a folosit-o acum mai bine de cinci ani, înainte să renunțe și să o închidă. Între timp, datorită TikTok, acest format video a devenit foarte popular.

Musk pregătește la Twitter nu doar concedieri, ci și scumpiri CITEȘTE ȘI Musk pregătește la Twitter nu doar concedieri, ci și scumpiri

Sondajul lui Musk arată că acesta se gândește să resusciteze Vine pentru a pune mai mult accent pe short form video. Surse din cadrul companie spun chiar că noul șef al Twitter ar vrea ca Vine să fie, din nou, funcțional până la finele anului.

Problema este, însă, codul vechi care stă la baza Vine. Unul dintre dezvoltatorii care a lucrat la Vine și apoi a participat la închiderea acestuia spune că o parte a codului este mai vechi de 10 ani și că cea mai bună soluție ar fi reconstruirea de la zero.

La sondajul lui Musk au participat deja peste 4 milioane de oameni. 69% dintre aceștia au votat pentru resuscitarea Vine.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter
vine